Radyestezi ile Hacamat

Radyestezi ile Hacamat

Radyestezi ile Hacamat :

Tüm organlarımız beynimiz ile sürekli irtibat halindedir, neye ihtiyacı var ise bilgi akışı gönderir ve bizlere ihtiyaçlarımızı karşılama istekleri oluşturur.

Fakat uzun yıllarıdır olduğu gibi halen devam etmekte olan insanları aptallaştırma çalışmaları devam etmektedir. (Cahil toplum kolay yönetilir.)

Epifiz bezini zayıf düşürmek, düşünme ve akletme yetimizi zayıf düşürecek kimyasalları yiyecek ve içeceklerimize koyarak amaçlarına ulaştılar.

Peki ne oldu ?

Artık organlarımızla bilgi alış verişi çok fazla zayıflatıldı ve bizler neye ihtiyaç olduğunu bilmeden bilinçsizce hareket eder olduk.

Artık hastalıklar ilerledikten ve hatta organlarımızı kaybettikten sonra haberdar olabiliyoruz.

sonrasında ne mi oluyor, Tedavi ediyoruz diyerek daha kötüye sürükleyen kimyasal ilaç tedavileri, organlarımızı daha da zayıflatacak durumlar, en önemlisi de bizleri bu kimyasal ilaçlara mahkum bırakmaları..

Bu durumun önüne geçecek bir şeyler olmalı diye söylendiğinizi duyar gibiyim

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Kullanıcılara aittir.

İp Adresiniz : 3.235.199.19
Yorumla !