iş yeri & Ticaret Analizi

iş yeri & Ticaret Analizi

Her birey, yaşamı boyunca birçok kez yeni bir işe başvurmak veya mevcut işinden ayrılmak/istifa etmek zorunda kalabilir. Üniversite eğitimi bitince veya bir işyerindeki görevinin miyadı dolunca hangi yeni işe başvurmalıyım sorusu belirebilir.

 

Kendi işini kurmak, patron olmak aşamasında kimlerle ortak olmalı veya olmamalı; işyerini kapatırken kimlere satmalı veya devretmeli türünden kararlar vermek gerekebilir. Kurmayı planladığı kendi işyeri için hangi dükkanı kiralamalı; hangi semtte veya caddede olması uygun bilgilerine ihtiyaç olabilir. İşyeri artık kar etmiyorsa, durgunluk noktasına geldiyse veya başka yatırımsal riskler varsa ne yapmak gerektiğini İşyeri İlişki Analizi ile tespit etmek mümkün.

Çoklu seçenek olan işyerlerinden hangisi en uygun ve hayırlı seçimini yapmak kolaylaşabilir. İşveren-çalışan uyumu kimlerle maksimum seviyede ölçülebilir. Kimlerle takım çalışması en iyi fayda sağlar okuması yapılabilir. İş veya işyeriniz hakkında karar aşamasında olduğunuzda, seçiminizi farkındalıkla ve bilimsel yönteme dayalı bir analizle çok kolay yapabilirsiniz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Kullanıcılara aittir.

İp Adresiniz : 3.239.59.193
Yorumla !