Ev ve Mekan Dengeleme

Ev ve Mekan Dengeleme

Ev veya işyerimizdeki mekan enerjileri sağlık, huzur, mutluluk ve bereket dolu bir yaşam için en önemli unsurların arasındadır. Evlerimiz, işyerlerimiz en fazla zaman geçirdiğimiz mekanlardır. Gün içinde ruhsal, zihinsel, duygusal iniş-çıkışlar yaşamak mümkün. Bazen öfke, endişe, kaygı ve huzursuzluğa kapıldığımız gibi evin içindeki fazla ve düzensiz eşyadan dolayı da enerji düşüklüğü yaşayabiliyoruz.

Mekanları fiziksel olarak temizlemek ve eşyaları düzenlemek gibi önlemlerin dışında enerjetik olarak yapılabilen çeşitli uygulamalar vardır. Ehil kişiler tarafından titizlikle yapılan bu çalışmalar, mekanlarınızda birikmiş olan düşük frekans enerjileri kolayca temizler ve yerini koşulsuz sevgi ve ışıkla doldurur.

Duvarlara, zemine, tavana, köşelere, eşyalara yapışmış olan negatif tortular enerjetik olarak temizlenip pozitif enerjinin devamlılığı sağlandıktan sonra eskiden beri süregelen bolluk-bereket blokajları çözülmüş ve temizlenmiş olur. Sağlık ve ilişki sorunları da zaman içinde dengelenip şifalanmış olur. Mekan enerjisi arındırma çalışmalarında ihtiyaca göre, çeşitli sistemler uygulanmaktadır. Ev veya işyerinize mekan arındırma çalışması için danışınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Kullanıcılara aittir.

İp Adresiniz : 3.229.122.112
Yorumla !