Radyestezi Nedir?

Radyestezi Nedir?

Değerli Ziyaretçi, Radyestezi nedir ? sorusuna cevap aramanız bir tesadüf değildir. Tekamül süreciniz de uyanışda olduğunuzu bildirmek isteriz.  bu siteye teşrif etmeniz hasebiyle bu eğitimi almanızı sağlayacak bilgiyi okuduktan sonra en altta bulunan telefon numarasından bizi arayarak Muhteşem indirimli fiyat ile eğitim kaydınızı oluşturabilirsiniz.

 


 



Günümüz teknolojisinin geliştirdiği ileri ve karışık aletler yerine yeraltındaki suyun madenin veya petrolün kolay bir sarkaç ya da  değnekle bulunabileceğini iddia etmek bir haylilerinin alaycı bir şekilde gülmesine neden olur hiç şüphesiz. Ne var ki bu harekât  yüzyıllardır, dünyanın değişik bölgelerine yapılagelmiş olmalıdır, zira bir hayli literatürde bunun misallerine rastlamak olası.

Mezopotamya yıkıntılarında MÖ 1300 senelerinden kalma bir duvar fotoğrafında yeraltı suyu aramada kullanılan bir çatal çubuğun fotoğrafı bulunmuştur. Daha Önceki Mısırlıların kullandıklarını ise kesin olarak öğreniliyor. Daha sonra da çatal çubukla su ya da maden araması yapıldığı muhtelif kayıtların araştırılması sonunda ortaya çıkmıştır. 

1. dünya savaşı yarıyılında Gelibolu’ya çıkartma yapan İngiliz ordusu, şiddetli su kasveti sürüklüyordu. Bu sırada komutana, orduda Saffer Kelly isminde radyastezi hüneri olan birinin olduğu haberi geldi. General şipşak Kelly`nin çağrılmasını buyurdu. Radyastezist Kelly ertesi gün işe koyuldu. Elinde yalnızca kolay bir bakır çubuk bulunduruyordu.

Kelly bu bakır çubuk sayesinde otuzdan fazla yeraltı su kaynağının yerini tesbit etti. Hatta bu çubuğa bakarak, suyun ne kadar derinde ve ne ölçüde olduğunu da söylüyordu. Oysa aynı bölgede daha evvel bir çok mühendis çalışma yapmış, fakat zaferli olamamışlardı. Fizyoloji dalında Nobel mükâfatı sahibi Dr. Charles Richet, 1913 ılında yayınladığı bir yapıtında bu mevzuyu araştırmış ve muhtelif teklifler getirmişti.

1931 senesinde İngiliz Kolombiyası Hükümeti bu mevzuda resmen adam çalıştırıyor ve muhtelif raporlar hazırlattırıyordu. Kuzey kutbunda kaybolan bir grubun bulunması için de, Abbe Mermet isimli bir radyestezistten faydalanılmıştı. Grubun bulunma olasılığı bulunduğu yörenin haritası üzerinde, sarkaçla yaptığı araştırmalar neticesinde Abbe, kayıp olan 20 bireyin yaşamını kurtarmıştı.

Radyestezi ışınım duyarlılığı bir tespit etme ilmidir. Günümüzde, yeraltında su ya da maden damarı bulmak için sarkaç ya da çatal çubuk tipi aletler, kullanılması parapsikolojinin bir dalı olan radyestezinin ana mevzusudur. Radyestezinin sabrettiği esas teorik çerçeve ise yeryüzündeki her maddenin bir enerji ışınımı yaydığı olgusu üzerine heyetidir. 

Buna göre etrafımız sanki bir enerji ışınımı denizi gibidir. George de La Warr’a göre her şey ve herkes dünyanın manyetik alanı içinde kendi manyetik alanına sahiptir. “Şayet bir kimse ya da bir eşyaya ait olan obje muhakkak bir frekansta yayın yapabilen bir elektrik aygıtıyla akort haline getirilebilirse, uyumlu ve sıkı bir ilişki hali alana gelmiş olacaktır. 

İşte çok daha öncekilerden beri henüz belirsiz bir sebeple bazı alıngan kimseler yukarda lafı edilen cinsten bir geçimi reelleştirebilecek bir makine gibi aktiflik gösterebilmektedir.” Fizikçi Dr. Yves Rocard’ın kuramına göre ise hemen hemen herkes manyetik değişmelere karşı duyarlıdır. Dolayısıyla toprak altında su ya da maden arayan bir kimse, bu manyetik alana asapsal ve kassal olarak şu ya da bu seviyede tepki gösterir. 

Bu mevzuda kullanılan çatal çubuklar ya da sarkaçlar bu, manyetik alanlara karşı fazla duyarlı olan şahısların sadece bir uzantısıdır. Bu mevzuyla alakalı olarak yapılan araştırmalarda fazla duyarlı kimselerin su arama harekâtında suyun bulunduğu noktaya doğru çubuğunu salladığı an kan tazyikinde besbelli çoğalışlar tespit etilmiştir. 

Özetleyecek olur isek, kısaca gözle görülen ve görülmeyen tüm cisim ve varlıkların enerjilerinin tespitini yapan bir ilim dalıdır.

Sarkaç Nedir?

 

Sarkaç evrende varolan ama bizim bilincimizde olmayan frekansları bilinç düzeyine aktaran bir alettir. Sarkacı doğru kullandığımızda tıpkı psikanalizdeki serbest çağrışım gibi bilinçaltımızla, yüksek benliğimizle ve yüksek bilgeliğimizle bağlantı kurarız

 

Sarkacı bir tür kozmik internet diye düşünebiliriz. Nasıl ki M.Ö. 2000'li yıllardan beri yeraltı sularını bulmak, jeopatik saldırıları fark etmek veya ev inşası için yere kararmek için "Çubuk" kullanıldıysa sarkaçla da kozmik bilinçten sorularımıza cevap alabiliriz.

 

Sarkaç Kullanma Eğitimi 

 

Hayat kalitesini yükseltmek, sağlıklı ve pozitif bir yaşama sahip olmak için sarkaç eğitimi alabilirsiniz. Kişisel hayatınızda bedeninizle çevre koşullarının uyumlu olup olmadığını kontrol etme şansını yaratabilirsiniz.  1 günlük eğitim sonunda aşağıdaki örnek sorulara kendiniz için cevaplar bulabilir ve hayatınız boyunca sarkacı yol gösteren bir dost olarak yanınızda taşıyabilirsiniz.

 

  • Bütünsel sağlık için sarkaç nasıl kullanılır?

  • Sarkaçı manipüle etmeden nasıl kullanabilirsiniz?

  • Sarkaç nerelerde ve nasıl kullanılır?

  • Ying Yang enerjisinin dengede olup olmadığı sarkaçla nasıl ölçülür?

  • Çakraların enerjisi sarkaçla nasıl ölçülür?

  • Sarkaçla iç organların enerji seviyeleri nasıl ölçülür ve dengelenir?

  • Sarkaçla uzaktan nasıl şifa verilir?

  • Renklerin enerjisi bedene sarkaçla nasıl aktarılır?

  • Gıdaların enerjisi sarkaçla nasıl ölçülür?

  • Sarkacla kristaller ve şifalı yağları kullanarak ev enerjisi nasıl temizlenir ve dengelenir?

  • Dışarıdan gelen saldırılar sarkaçla nasıl keşfedilir?

  • Sarkaçla negatif enerjiler bedenden nasıl atılır?

  • Sarkaçla yer altındaki jeopatik saldırıları nasıl keşfedilir? 


Eğitim Tarihi ve Bilgi için 0212 597 34 76 numaralı telefonumuzdan ulaşa bilirsiniz.

 

Sarkac almak isterdim, doğru ünvandamıyım?

: Resmiyye Azimova : ******** : 18 Nisan 2022, 07:01 : ********

Konuşma sıkıntım var, geçsin hep tavsiye edeyim.

: Hakan Aydın : ******** : 18 Nisan 2022, 07:00 : ********

Merhaba eğitimin ücreti konusunda bilgi rica ediyorum.

: Fetullah Bulutlu : ******** : 21 Eylül 2021, 22:03 : ********

Eğitim ücreti kadar ve süresi ne kadar acaba bu eğitim her kişide sonuç veriyormu teşekkür ederim Yanıt : Detaylı bilgi için 0212 597 34 76 numaramızı arayınız, hem bilgilendirelim hem de kaydınızı yapalım.

: Tahir canoglu : ******** : 29 Ağustos 2020, 08:36 : ********

öğretici video varmı Yanıt : Eğitimlerimiz birebir özel eğitim olduğu için videolu eğitimimiz mevcut değildir.

: merve : ******** : 29 Ağustos 2020, 08:38 : ********

İlgilenmek bilgi sahibi olmak istiyorum

: Aydın Fidan : ******** : 25 Mart 2020, 09:54 : ********

Size haber sitesinden ulaştım, daha önce de sizin hakkınızda bir arkadaşım da güzel duyumlar almıştım :) ilk işim sizi aramak olacak. fakat saat geç olmuş,

: Adile Arman : ******** : 22 Ocak 2019, 00:37 : ********

Oldum olası bu radyesteziye merak salmışımdır. en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğim. bu arada siteniz çok güzel olmuş hayırlı olsun.

: Semra : ******** : 22 Ocak 2019, 00:31 : ********

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Kullanıcılara aittir.

İp Adresiniz : 54.226.222.183
Yorumla !